Nieuws

Op deze pagina zullen korte nieuwsberichten of verwijzingen naar een pagina met een nieuwe aanvulling komen. De nieuwste berichten zullen bovenaan staan.

Februari 2021

December 2020
Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe en veel gezondheid, geluk en mooie dagen in 2021!

Kaart gemaakt door Natasja Vogelaar (Selena-art)

24 oktober 2020
Våra Rascals Kämpa of Fighter, beter gezegd Skye is vandaag weer even op (trim)bezoek geweest. Het spelen na afloop met zowel zus Ziva als tante Yara, was weer heel mooi om te zien!

12 september 2020
Het was weer tijd om Yara te laten titeren en zij is weer voor drie jaar afgetekend!
Ik ben er zo blij mee dat dat nu met een druppeltje bloed gemeten kan worden en onze boefjes geen onnodige vaccinaties meer hoeven te krijgen. Yara is vier jaar geleden voor het laatst gevaccineerd en heeft nu nog zo veel beschermende stoffen in haar bloed, dat er pas over drie jaar weer gekeken hoeft te worden hoe haar bescherming dan is.
Yara deed het heel goed bij Holistisch dierenarts Tannetje Koning op tafel en kreeg dan ook wat ze verwachtte: een paar heel lekkere snoepjes!

29 augustus 2020
Våra Rascals Kramgod, oftewel Whoops, is vandaag met baasje Maria weer even op bezoek geweest. Wat een feest was dat! Heerlijk gespeeld met Yara en Ziva en ook op zijn tijd een rustmoment erbij. Tot de volgende keer!!

23 augustus 2020

Våra Rascals Evig Kärlek

13 augustus 2020

Een speciale dag voor Karin vandaag: haar 50ste verjaardag. Geen groot feest, maar er werd toch aan haar gedacht. Yara en Ziva vonden het jammer dat de honden van de ene Sarah weer weg moesten.

14 juli 2020

5 juli 2020
Er werden weer activiteiten opgestart en Ziva mocht mee naar de workshop ABC-training Vervolg. Met aandacht en concentratie werden de verschillende opdrachten in een mooie samenwerking uitgevoerd.
Maart-april-mei-juni 2020
Door het coronavirus ging de CEG-cursus van Ziva helaas niet meer door. We hebben, zeker in het begin, op rustige tijden lekker kunnen wandelen. Rondom Deursen of in de bossen van Herperduin. Ook in huis of in de tuin hebben Yara en Ziva zich prima vermaakt!

29 februari 2020
Karin heeft met Ziva deelgenomen aan een workshop ABC-training van Hermina Stout in Soest. ABC staat voor Aandacht, Bewustwording en Concentratie. Veel geleerd en fijn gewerkt samen met Ziva!

1 februari 2020
Vandaag mocht Yara met Karin kennis gaan maken met speuren bij ‘Zoek het uit’ in Macharen. We hebben het allebei enorm naar onze zin gehad!

December 2019

Wij wensen iedereen een goed 2020 toe!

26 november 2019
Vandaag werden wij aangenaam verrast met een pakje in de brievenbus. Bij het uitpakken, kwam er een bijzonder mooi kado te voorschijn! Gekregen van hele speciale mensen en ‘oma’ Willow!

15 september 2019

Ziva is vandaag officieel getest door Dr. B. Brocks op Patella Luxatie. De uitslag was super: Ziva is vrij van Patella Luxatie!

23 augustus 2019

14 juli 2019 


8 maart 2019

Een verdrietige dag … we hebben vandaag onze onvergetelijke Rosa moeten laten gaan. We hebben 10 maanden samen gevochten haar auto-imuunziekte onder controle te krijgen, maar dat is ons helaas niet gelukt.

14 februari 2019

Hoera, Rosa 6 jaar!


13 oktober 2018

Yara is vandaag officieel getest op Patella Luxatie door Dr. B. Brocks en de uitslag was super! Yara is Patella Luxatie vrij!!

23 augustus 2018

De eerste verjaardag van de pups van Rosa! Kijk op de pagina van het 1e nest voor foto’s en een klein verslagje van de afgelopen tijd.

8 juni 2018

Yara mocht mij helpen om instructeur Hoopers Nederland te worden en heeft dat heel goed gedaan!

1 april 2018

Met Rosa naar Dogshow Goes geweest waar ook haar mama Willow aan mee deed. Ze hebben het allebei heel goed gedaan. Rosa een mooi verslag met als beoordeling Uitmuntend en een derde plaats in haar klasse. En Willow is vandaag Nederlands Kampioen geworden!!

3 februari 2018

Ziva heeft haar eerste stapjes in de showwereld gemaakt op Dogshow Eindhoven. Ze mocht, net vijf maanden oud, in de Jongste Puppy-klasse meedoen. Van te voren gedroeg ze zich vrij en stapte ze vrolijk rond. Eenmaal in de ring gooide ze twee de rem erop en vond ze het op tafel een beetje spannend. Maar de keurmeester was te spreken over haar. Ziva behaalde een Veel Belovend en werd tweede.

Våra Rascals Evig Kärlek op haar eerste show!