Pups algemeen

Alle pups die bij Våra Rascals geboren worden, groeien op in de huiskamer.  Daar maken zij kennis met huiselijke geluiden, mensen en de andere in huis wonende Cairns. Als ze wat ouder zijn, zullen ze ook buitenshuis ervaringen op gaan doen.
We proberen de pups te leren op een speciaal plekje hun behoefte te laten doen en laten ze wennen aan het dragen van een halsbandje. Ook zullen we enkele keren met de pups aan een riempje wat gaan lopen.

Naast hun dagelijkse zorg en aandacht, krijgen de pups ontwormpasta op 2, 4 en 6 weken en een puppyenting als zij 6 weken oud zijn. We zorgen er natuurlijk wel voor dat de ontwormkuur en de enting niet op dezelfde dag vallen.
Ook houden we rekening met de afspraak van de chipper van de Raad van Beheer, want zij komt de pups bij ons thuis chippen rond de 6e levensweek alsmede DNA afnemen.
Wij melden uw pup aan bij een databank, maar u dient hem zelf over te schrijven op uw naam als de pup bij u is komen wonen.

Als de pups 7 weken oud zijn, mogen ze mee naar Utrecht voor de levershunttest.
Voor alle bij ons geboren pups vragen wij een stamboom aan en krijgen ze uiteraard allemaal een Europees Paspoort mee als ze bij ons weggaan.

Wij verkopen onze pups met een koopcontract, zodat we samen hebben vastgelegd dat wij goed voor uw (toekomstige) pup zullen zorgen en dat u die zorg na een week of acht van ons overneemt.

Wilt u kennis maken met ons en onze Cairns, maak gerust een afspraak.